Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه هم اندیشی رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با جمعی از اسایتد و پزشکان شاخص کشور به میزبانی رئیس سازمان اورژانس برگزار شد.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور، دکتر شاهین محمدصادقی؛ رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی در جلسه‌ای که به میزبانی کولیوند؛ رئیس اورژانس کشور برگزار شده بود، با تأکید بر این که مسأله جمعیت باید یکی از اولویت‌های راهبردی بسیج جامعه پزشکی کشور باشد، گفت: بسیج باید مبلغ و مولد امر پژوهشی در کشور باشد و بسیج جامعه پزشکی می‌تواند با ظرفیت بالای نخبگان، پیشتاز سایر اقشار بسیج باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان این که در چند سال قبل دغدغه بسیج جامعه پزشکی کشور این بود که چگونه به فوج فوج متقاضیان و حضور بهداری‌های رزم جبهه مقاومت پاسخ دهد، افزود:، اما امروز دغدغه همان اساتید بسیجی آن است که چگونه به دانشجویان با استعداد کشور‌های آزادشده از دست داعش در ایران یا کشور خودشان هم تراز علم جهان آموزش دهد.
محمدصادقی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به آلودگی‌های متعدد فضای مجازی، ادامه داد: یکی از این آلودگی‌ها مطالب غیرعلمی و مضری است که به نام دارو درمان به خصوص طب سنتی به مردم القا می‌شود.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور همچنین با بیان این که مشمولین کارگروه‌های شورای مرکزی باید با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در کشور به جذب نخبگان و افراد با تجربه به خصوص در مسئولیت‌های خود بپردازد، افزود: ذهن ما در بسیج باید مخالف واردات باشد، به این معنا که باید دید در کشور چه نیازی وجود دارد و در کجای کشور می‌توان پاسخ آن نیاز را تولید و مهیا کرد.
در ادامه جلسه دکتر اکبری؛ یکی از پزشکان شاخص و از اساتید مطرح دانشگاه با بیان این که یکی از راه‌های نهادینه کردن قدرت شید و انقلاب در منطقه «سلامت» است؛ گفت: به عنوان یکی از باسابقه‌ترین مدیران این کشور هیچ اورژانسی را اوراژانسی‌تر از مساله جمعیت ندیدم.
دکتر قناعتی نیز از اساتید رشته پزشکی و یکی از حاضران جلسه هم اندیشی، اظهار کرد: تنها تفاوتی که می‌تواند کار علمی ما را با کار علمی پژوهشگران و دانشمندان غربی متفاوت کند (کار لله) است.
دکتر محمودی، پزشک و استاد دانشگاه و از دیگر حاضران این جلسه در تأیید اظهارات رئیس بسیج جامعه پزشکی در خصوص مسأله جمعیت تأکیدات مقام معظم رهبری بر مسءله جمعیت را یادآور شد و گفت:مقام معظم رهبری بیش از ۴۲ بار مسأله جمعیت را مورد اشاره قرار داده اند.
در پایان جلسه نیز دکتر کلیوند، رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان این که چیزی حدود ۵۳ مخاطره در کشور شناسایی شده، اذعان داشت: به منظور تلاش برای حذف بحران از این ۵۳ مخاطره برای ۱۴ مخاطره اصلی سناریونویسی شده است که اجرای آن در دستورکار قرار دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج جامعه پزشکی نخبگان جامعه پزشکی سازمان اورژانس کشور سازمان بسیج جامعه پزشکی بسیج جامعه پزشکی کشور رئیس سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۲۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان‌، گفت: ظرفیت و زیرساخت کافی برای به‌کارگیری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته مامایی وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه جمعیت ماماهای کشور بیش از 70 هزار نفر است، اظهار داشت: ماماها  نیروهایی هستند که برای مراقبت‌های قبل از بارداری، بارداری و زایمان طبیعی تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر نقش ماماها کمتر شده است، تصریح کرد: اخیرا عمده ماماها در قالب مامای همراه فعالیت دارند و مطب داری ماماها به حداقل رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 120 مطب مامایی فعال است، گفت: 420 ماما در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشغول به کارند و بیش از 100 ماماهم دارای پروانه هستند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر خدمات مراقبت از مادران باردار به صورت گسترده و در سطح بسیار بالایی ارائه می‌شود، بیان کرد: این خدمات حاصل زحمات قشر ماما و پزشکان زنان و زایمان است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان‌های ایمنی داریم و در این زمینه جزو کشورهایی هستیم که حرفی برای گفتن داریم، تصریح کرد: پس باید برای اشتغال نیروهای مامایی تلاش بیشتری شود.

رئیس نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه ماماها بخش بزرگی از جامعه پزشکی ما هستند، گفت: هنوز نتوانستیم به اندازه ظرفیت پذیرش این رشته مشاغل آن‌ها را هم تضمین و تامین‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه خدمات مامایی پوشش بیمه‌ای ندارد، تصریح کرد: بارها درباره این مشکل پیگیری‌هایی انجام شده، اما در مقابل مقاومت‌هایی وجود داشته که مانع از انجام آن شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت استخدام مامایی در بخش دولتی محدود است، گفت: در بخش خصوصی هم فضای کار فراهم نیست و درصد زیادی از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مامایی یک رشته سخت است و فارغ‌التحصیلان آن افرادی باسواد و توانمند هستند، عنوان کرد: باید یا ظرفیت پذیرش این رشته را کاهش دهیم و یا بستر مناسبی برای اشتغال این قشر را فراهم‌ کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در استان کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور