Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صادقی بازیگر سینما و تلویزیون که با سریال «ولایت عشق» با نقش مأمون شناخته شد و در این سریال نقشی سیاه را ایفا کرد در خصوص کاراکتر های منفی و مثبت و حتی خاکستری در سینما و تلویزیون با برنا گفت و گو کرد این بازیگر در سریال های دیگری چون: " پایان نامه"، " عمارت فرنگی" ، " پرده عشق" و.... ایفای نقش کرده است گفت و گوی مارا در قالب مصاحبه هفته در ذیل از نظر میگذرانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد صادقی در پاسخ به این سوال که امروزه کمتر کاراکتری پیدا می شود که بتوان او را کاملا منفی دانست و این کاراکتر ها اکثرا به سمت خاکستری شدن رفته اند آیا این خاکستری بودن دلیل بر پیچیده بودن کاراکتر ها است یا اینکه مخاطب امروزی شخصیت کاملا منفی را نمی پذیرد به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: هر چه قدر به دلیل پیچیده شدن مسائل زندگی جلوتر می رویم توقعات مردم در هر زمینه ای بالاتر می رود و مخاطبین کار های نمایشی، فیلم، تئاتر تبعا در دوران فعلی توقعاتی دارند که واقع بینانه تر و واقع گرایانه تر از سال های دور است. من فکر می کنم که توقع بیننده ها ایجاب می کند که کاراکتر ها پیچیده تر باشند. راستش فکر می کنم شخصیت های خاکستری به واقعیت نزدیک تر و بسیار پیچیده تر هستند.

او در این خصوص که آیا امروزه در آثار سینمایی و تلویزیونی شخصیت های منفی هستند که ماندگار شوند بیان کرد: زمانی که بازیگر یک بازی خوبی را ارائه می دهد و امکانات ارائه آن بازی در یک کار تولیدی فراهم است طبعا آن کار ماندگار می شود و هیچ ربطی به دیروز و امروز ندارد.

صادقی در این باره که چه دلیلی دارد شخصیت های منفی بیشتر از نقش های مثبت دیده می شوند و  به نوعی به محبوبیت می رسند خاطرنشان کرد: دلیل آن این است که ما در طیف وسیع تر و گسترده تری از بالقوه های بشر اعم از مثبت یا منفی، تمایلات انسانی و موضوعاتی که نوع انسان با آن برخورد می کند و درگیر می شود رو به رو هستیم. شخصیت های مثبت یا شخصیت هایی که در فیلم ها قهرمان هستند را می توان روی طیف بسته تری قرار داد و با آن ها کار کرد.

شخصیت های خاکستری روی طیف وسیع تری قرار دارند و خصوصیات انسانی و ذات شریف انسانی حتی در انسان های خبیث و موجودات منفی نیز وجود دارد.

او در پاسخ به این سوال که نقش منفی را چقدر می پسندد و این نقش ها چقدر برایش جذابیت دارد بیان کرد: من در نقش های منفی بازی کرده ام اما نقش مثبت هم می تواند جذابیت زیادی داشته باشد مشروط بر اینکه داستان از استحکام برخوردار باشد و این اجازه را به بازیگر دهد تا از آن بهره برداری کند. به نظر من نقش های منفی جذابیت ها و ویژگی های خود را دارد مشروط بر اینکه درست نوشته شده باشد.

بازیگر نقش مأمون در این خصوص که چه دلیلی دارد برخی نویسنده ها نقش های منفی را خوب از آب در نمیاورند آیا به محدودیت ها بستگی دارد یا خیر تصریح کرد: کیفیات،  توانمندی و بالقوه ها در افراد مختلف در تمام زمینه ها فرق می کند. به نظر من محدودیت ها همیشه وجود دارد و باید در سطر اول این محدودیت ها کم شود.

محمد صادقی در پایان و در این خصوص که آیا کار جدیدی در دست دارد یا خیر خاطرنشان کرد: خیر به تازگی در هیچ کاری بازی نکرده ام اما برای اکران نوروزی 1400 در فیلم سینمایی «لاله» ایفای نقش کرده بودم که این آخرین اثری است که من در آن بازی کرده ام.

البته پیشنهادات زیادی به من داده شد اما متاسفانه به دلیل کرونا آن ها را نپذیرفتم البته با استثنای اینکه در برخی برنامه ها مهمان بوده ام سعی کردم از رفتن به اماکن شلوغ پرهیز کنم و فکر می کنم وقت مناسبی برای انجام کار های گروهی نیست.

در حال حاضر مشغول تدریس هم نیستم و فکر می کنم تا زمانی که واکسیناسیون انجام نشود  به سراغ آن نخواهم رفت و از مسئولین می خواهم هرچه سریع تر به این امر مهم بپردازند.

او افزود: در حال حاضر مشغول نوشتن، تالیف کتاب در زمینه بازیگری و شناخت سینما هستم تا انشالله هرچه زود تر به چاپ آن اقدام کنم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر برنا تئاتر بازی فیلم سینمایی واکسیناسیون بازیگر سینما و تلویزیون سینما و تلویزیون عشق مصاحبه برنا محمد صادقی نقش های منفی نقش های منفی کاراکتر ها فکر می کنم نقش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۶۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ ۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.

یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‏‎ ‎‏رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.

آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود.

متن کامل این نامه بدین شرح است:
«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع
در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمری
در حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد
۵۳/۱/۱۷
سید علی خامنه‌ای »

کد خبر 849523 منبع: فارس برچسب‌ها امام خمینی خبر ویژه رهبر معظم انقلاب

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • بلاروس: آماده میزبانی مذاکرات صلح بین اوکراین و روسیه هستیم
  • چگونه دختری را عاشق خود کنیم؟ راهنمای کاربردی برای آقایان
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • جذابیت گوهر سنگ خراسان جنوبی برای هیئت های خارجی نمایشگاه اکسپو
  • برگزاری اولین رویداد میزهای تخصصی سند ملی زیارت در مشهد
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی